Снимка: ЕРА/БГНЕСПрокуратурата в Ню Йорк предяви нови обвинения срещу американския

...
Снимка: ЕРА/БГНЕСПрокуратурата в Ню Йорк предяви нови обвинения срещу американския
Коментари Харесай

Трета жена обвини Харви Уайнстийн в сексуално насилие

Снимка: ЕРА/БГНЕС
Прокуратурата в Ню Йорк предяви нови обвинявания против американския продуцент Харви Уайнстийн, предава Нова тв. Той е упрекнат в полово принуждение против друга жена, чието име не е разкрито. През май на продуцентът бяха повдигнати обвинявания от две дами.

На 25 май продуцентът беше изправен пред съда в Манхатън, Ню Йорк. Той бе освободен под гаранция от 1 милион $. От Уайнстийн се изискваше да носи особено устройство, което да наблюдава местонахождението му, напомня БГНЕС.

Според вестник " Ню Йорк Таймс " първата жена, която упрекна продуцента за обезчестяване, е поискала да остане анонимна. Втората се споделя Лусия Евънс и тя твърди, че през 2004 година Уайнстийн принудително я е склонил към нежелана фамилиарност. Специално формирано жури към този момент се е срещнало със свидетелските показания на дамите и ги е сметнало за задоволителни, с цел да отнесе делото в съда.

През октомври 2017 година вестник " Ню Йорк Таймс " разгласява следствие, в което се твърди, че Уайнстийн в течение на 30 години е тормозел служителки на компанията, в които е работил. Оттогава обвиняванията против него са към този момент повече от 80, в това число и от актрисите Анджелина Джоли, Гуинет Полтроу, Салма Хайек.

Заради абсурда 66-годишният продуцент беше изключен от Американската академия за кино изкуства и от Гилдията на продуцентите на Америка.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР