Снимка: Chernomorepfc.bgТреньорът в днешния мач за Черно море - Мартин

...
Снимка: Chernomorepfc.bgТреньорът в днешния мач за Черно море - Мартин
Коментари Харесай

Мартин Христов: Бяхме много силен колектив. Може би тази ситуация ни сплоти

Снимка: Chernomorepfc.bg

Треньорът в днешния мач за Черно море - Мартин Христов, разяснява успеха над Арда, която записа тимът, запазвайки шансове да играе в Европа. 

" Искам да поздравя Илиан Илиев. Това е неговият тим. Поздравявам и момчетата, които са пред тв приемника и не взеха присъединяване. Честитя успеха на всички. Момчетата тук се хвърлиха много. Знаете, че нямахме и подготовка действително, ние не знаехме до последно кой ще играе. Щастлив съм за това, че зарадвахме хората, тъй като може би се е очаквало друго ", съобщи Христов пред " Диема Спорт ". 

" Аз бях извикан " на пожар ". Естествено, че ще дойда и ще оказа помощ. Определено момчетата демонстрираха голям темперамент. Не се водеше подготвителен развой, главите може би са били и другаде. Поизморихме се най-после, само че показахме темперамент, който бе основен за взимането на успеха. Имахме и доста хубави чисти положения. Изтървахме ги, само че се надяваме в другия мач да влязат тези положения. Ако някой се върне, ще е в плюс, в случай че не - ще играят млади момчета. Това е пътят ", добави Христов. 

" Направихме много хубави бързи офанзиви. Не ни доближи самочувствие начело. Във фаза отбрана момчетата се стараха и до момента в който бяха свежи, изпълняваха всички инструкции. Доволен съм от момчетата. "

" Всички играха добре, не мога да отлича младите футболисти. По-опитните помагаха. Просто бяхме доста мощен колектив. Може би този случай ни сплоти. "  

" Можеше и да тръгнем против младите. Има го и това в българския футбол, само че ние помагахме. Затова и победихме. Просто опитните помогнаха и с играта си, и с държанието си в този мач. "

" Имах терзания след няколко изтървани продължения, след това и червен картон на Жордао. Потреперихме малко, Арда имаха хубави офанзиви. "  

" Не мога да Ви кажа кой ще се завърне. Утре ще се съберем и ще го забележим това нещо. Не знам дали ще има възобновени, нямам информация какво се случва

" Много съм дребен да предпочитам противник ", приключи Мартин Христов, запитан по отношение на това кой си пожелава в идващия дуел на " моряците " всред Ботев Пловдив и Етър. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР