Снимка: Chernomorepfc.bgРъководството на Черно море възнамерява да подаде жалба срещу

...
Снимка: Chernomorepfc.bgРъководството на Черно море възнамерява да подаде жалба срещу
Коментари Харесай

Черно море подава жалба срещу съдията Георги Кабаков

Снимка: Chernomorepfc.bg

Ръководството на Черно море има намерение да подаде тъжба против съдийската бригада, управлявала дуела против Арда в Кърджали. От клуба считат, че реферът Георги Кабаков и неговите помощници са повлияли с отсъжданията си на крайния излаз на мача.

От ПФК Черно море имат искания за единствения гол в срещата, паднал в края на първото полувреме. Тогава при офанзива на Коконов топката напусна очертанията на терена, само че тъч не бе отсъден, макар че страничният арбитър и четвъртият рефер бяха доста покрай обстановката.

Освен това варненци претендират за две неотсъдени дузпи в тяхна изгода. Първата е за очевадна игра с ръка в наказателното поле пред погледа на Георги Кабаков, без значение, че топката срещна ръката на футболист на Арда след удар на негов съотборник.

Втората е в заключителните минути на дуела и в случай че беше отсъдена, това сигурно можеше да промени крайния резултат. При доста по-безобидна обстановка, покрай аутлинията в мача против ЦСКА на стадион „ Българска войска “ за Купата на България, беше отсъдена дузпа против варненци.

Съдийските неточности в ущърб на Черно море през сегашния шампионат стават от ден на ден и клубът сезира в това трайна наклонност и двоен критерий при отсъжданията на реферите в дуелите на “моряците ”.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР