Снимка chernomorepfc.bgМакедонският защитник на Черно море разкри най-близката си цел

...
Снимка chernomorepfc.bgМакедонският защитник на Черно море разкри най-близката си цел
Коментари Харесай

Влатко Дробаров: Искам да играя с Черно море в Европа

Снимка chernomorepfc.bg

Македонският бранител на Черно море разкри най-близката си цел с тима. Дали ще я реализира, ще се разбере най-рано през май.

Влатко Дробаров е един от футболистите на Черно море, които направиха положително усещане с изявите си през есента, написа gong.bg.

Ето какви са неговите упования за подновяването на шампионата, както и какви са неговите упоритости. 

" Здравейте, доста добре съм, изтощен съм от тренировките. Това е футболът, никой няма да те пита по какъв начин се подготвяш, дали е студено или не, приготвяме се. Дойдох в Черно море през октомври, бях в Индия и пристигнах тук. Щастлив съм, че съм част от клуба, хората са съвършени, добре ме посрещнаха, треньорите са доста положителни ", разяснява Дробаров.

" Градът е доста прекрасен, само че още не съм го разгледал, мисля единствено за футбола, тренировки, мислите ми са единствено футбол. Целите са да влезем в първата шестица, имаме доста първокласен тим, изпуснахме доста точки, които трябваше да вземем, само че това е футболът. Ще играем мач за мач, ще дадем максимума. Курьор осъществя 15 гола, обикновено е да липсва. Мисля, че има и други играчи, нападатели, които чакаме да вкарват голове. Надявам се да създадем добра пролет ", сподели още той.

" Нивото на българския футбол е доста добър, прелестно съм сюрпризиран от качеството на лигата, играл съм в Кипър, Армения, Индия, има доста положителни футболисти в България, положителни тимове, Черно море е доста добър тим нека играем в Лига Европа. Не се получи с Индия да се върна там, само че се получи в България и Черно море. в Арабия ми беше най-трудно, там е като различен свят, мъчно е, бях единствено 2-3 месеца, не устоях и се върнах ", добави Дробаров.

" В Лимасол мога да кажа, че е като Варна. Там е доста добре за футбол, има доста почитатели, положителни условия, положителни терени и игрища, красиво е. Бих живял в Скопие, а другия вид е Лимасол ".

" Когато приказвам за Европейското състезание настръхвам. Много съм благополучен, че страната ще играе на Европейско състезание, множеството национални играчи са ми другари, приказвам си с тях, беше празник в деня. Аутсайдери сме в групата, само че тимът ни е доста мощен. Този тим заслужама доста повече като почит ", сподели още той във връзка класирането на Северна Македония на Европейското състезание.

" Никога не се знае, в Черно море ще давам 100 % от себе си, с положителни игри за какво не да играя и за националния тим. В България е доста положително шампионата, мисля че имам някакви шансове за националния тим. Искам да съм жив и здрав, а също по този начин и с най-много разпределяне да имаме положителни резултати ", сподели в умозаключение Дробаров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР