Снимка: chernomorepfc.bgКапитанът на Черно море Даниел Димов изрази задоволство от

...
Снимка: chernomorepfc.bgКапитанът на Черно море Даниел Димов изрази задоволство от
Коментари Харесай

Даниел Димов: Опитахме да сме спокойни, докато падне вторият гол, и успяхме

Снимка: chernomorepfc.bg

Капитанът на Черно море Даниел Димов изрази удовлетворение от триумфа над Враца с 2:1. Черно море към този момент има 18 точки и се изравни с петия и шестия Берое и Арда, които имат по два мача по-малко.

„ Враца в действителност са неуместен конкурент, виждате, че вървят добре и в класирането. Имахме не малко шансове през първото полувреме, само че получихме ненадейно попадение с единствения им удар. През втората част опитахме да сме спокойни и настоятелни, до момента в който не падне голът и в последна сметка постигнахме триумфа “, стартира капитанът пред Диема Спорт, написа Спортал.бг.

„ Нашата игра в отбрана е разследване от напъните на целия тим и през днешния ден също не инкасирахме доста положения пред нашата врата. Емил Янчев е млад футболист, който продължава да работи и се надявам, че ще продължава и да се развива “.

„ Трябва да се възстановим след този мач. Липсват ни отсъстващите от травми, само че се надявам те да са на линия за идващия мач, където още веднъж излизаме за победа “, приключи Даниел Димов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР