Снимка БулфотоЗадръствания се образуват на входно-изходните точки на Варна в

...
Снимка БулфотоЗадръствания се образуват на входно-изходните точки на Варна в
Коментари Харесай

Във Варна е истински ад! Причината е избягалият затворник

Снимка Булфото

Задръствания се образуват на входно-изходните точки на Варна в посока София, Добрич, Бургас и курортните комплекси. Причината се крие в продължаващите полицейски инспекции, съобщи „ Фокус “.

По непотвърдена информация органите на реда ревизират колите по отношение на търсено лице. Проверките във Варна започнаха още през вчерашния ден, откакто полицията заяви, че търси пандизчия, напуснал обекта в покрайнините на Ловеч, на който е работил, в четвъртък сутринта. 

48-годишният Борис Ангелов Иванов е излежавал 13-годишна присъда за блудничество и обири, влезнала в действие от март 2011 година. Той е работил на обект дружно с още 4-ма лишени от независимост на територията на бивше млекопреработвателно дружество, намиращо се в покрайнините на град Ловеч. 

Мъжът е междинен на растеж, с кафяви очи и къса, черна коса. Борис Иванов е с обикновено телосложение, продълговато, леко мургаво лице, верен нос, високо чело. На врата си има татуйровка – алена целувка. 

От полицията приканват хората, които имат спомагателна информация за търсения, или го виждат, да алармират на тел. 112 или във всяко отделение на Министерство на вътрешните работи. Анонимността им е обезпечена.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР