снимка БулфотоЗа да мотивира учителите да се ваксинират срещу К19,

...
снимка БулфотоЗа да мотивира учителите да се ваксинират срещу К19,
Коментари Харесай

Доц. Кунчев: Във Война сме. На хората им писна, искат нормален живот

снимка Булфото

За да стимулира учителите да се имунизират против К19, доцент Ангер Кунчев съобщи, че хората към този момент желаят да се върнат към естествения си живот, че към този момент им е писнало от ограничавания и ограничения.  „ Хората желаят да седнат в кафене, да отидат на посетители, да отидат на отмора през лятото, а ние им го лишаваме. Да не приказваме, че това е по-приемливата част. Има заведения и заведения за хранене, които не работят от 4-5 месеца. Има нощни заведения, които не работят от 10 месеца. Ами в случай че и мъжът, и дамата са работили в това заведение? Какво става с техните заеми? С какво устоят живота и децата си. Много добре си даваме сметка какъв брой са тежки ограниченията “, означи той, представен от .

„ Не можем да идем до всяко село, няма по какъв начин да го създадем. Няма по какъв начин физически да стигнем до всяко учебно заведение. Но когато има случаи и по този начин или другояче де вижда, че хората имат потребност от спомагателна информация, това е добър мотив още един път да се опитаме да предоставим цялата информация на оптимално понятен език, с цел да може всеки да си вземе осведоменото решение “, обърна се Кунчев към педагогическия личен състав.

„ Намираме се във война. Помислете си хората на моята възраст, аз съм над 60 години, за целия интервал стана по този начин, че станахме очевидци на нещо, което прекатурна света. Ако преди година някой беше споделил, че американският президент ще падне поради тази зараза, че ще спрат да летят самолетите, че няма да може да мръднете до прилежащата страна, че цели браншове ще останат без работа за половин или 1 година, някой щеше ли да повярва? Обаче това е реалност “, регистрира доцент Кунчев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР