снимка БулфотоВсяко нападение срещу турски кораб, който се занимава с

...
снимка БулфотоВсяко нападение срещу турски кораб, който се занимава с
Коментари Харесай

Ердоган: Всяка атака срещу турски кораб ще струва скъпо на нападателя

снимка Булфото

Всяко нахлуване против турски транспортен съд, който се занимава с изследвания за нефт и природен газ в континенталния шелф на Турция в Източното Средиземноморие, ще коства скъпо на нападателя. Това съобщи президентът на страната Реджеп Тайип Ердоган, който взе участие в гала по случай 19 години от основаването на ръководещата Партия на справедливостта и развиването, написа actualno.com .

„ По-рано декларирахме, че в случай че атакувате нашия сондажен транспортен съд „ Оруч Рейс “, ще си платите скъпо и през днешния ден те получиха своя първи отговор “, сподели той, представен от Анадолската организация.

Ердоган разговаря по телефона с канцлера на Германия Ангела Меркел и с ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел, с които разиска напрегнатата обстановка в Източното Средиземноморие.

Ердоган е уведомил Мишел, че Анкара желае да се създаде решение, което да бъде преференциално за всички страни от Източното Средиземноморие и да пази ползите на всяка една от тях.

Турция ще продължи да отстоява своите ползи в този район на фона на опитите за тяхното игнориране, добави турският водач.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР