снимка: Булфотовидео: Нова твПоследствията след извършените проверки по казуса с

...
снимка: Булфотовидео: Нова твПоследствията след извършените проверки по казуса с
Коментари Харесай

Главният редактор на 168 часа Слави Ангелов: На 10 юли полицаите са имали нареждане да не ползват помощни средства

снимка: Булфото

видео: Нова тв

„ Последствията след осъществените инспекции по проблема с полицейското принуждение са, че Антон Златанов, който беше шеф на Столичната полиция, е намален в служба. Той е избран за провинен за всичко, което се случи на митингите предходната година. За мен това не е тъкмо и вярно ”. Това съобщи в студиото на ”Събуди се ” основният редактор на " 168 часа " Слави Ангелов във връзка фрагментите с насилието, упражнено от чиновници на реда по отношение на стачкуващи предишното лято и последвалите ограничения от страна на управляващите.



" Аз направих паралел с един случай от 1995 година, когато страната реагира доста по-адекватно. Тогава в районно ръководство е пребит до гибел млад мъж. Тогава шефът на Столичната полиция не скри случая, а извика публицистите и описа какво е станало. Петима от служителите на реда бяха наказани. Сега няма сериозна инспекция по случая ", сподели основният редактор на вестник " 168 часа " Слави Ангелов в студиото на ”Събуди се ” във връзка фрагментите с насилието, упражнено от чиновници на реда по отношение на демонстриращи.

Добави още, че следствията след осъществените инспекции по проблема с полицейското принуждение са, че Антон Златанов, който беше шеф на Столичната полиция, е намален в служба. Той е избран за провинен за всичко, което се случи на митингите предходната година и по особено на 10 юли, само че съгласно информация на основния редактор на " 168 часа " във въпросната вечер служителите на реда са имали разпореждане да не употребяват помощни средства. На записите се вижда обаче, че някои от тях включват в деяние палките си.

„ Подходът към тези неща може да бъде с тюхкане, вайкане и отвращение. Тоест – моралната страна. Но може да бъде и сериозен и да се търси цялата, безспорната, допустима истина, до която може да се доближи ”, уточни от своя страна престъпният психолог Росен Йорданов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР