Снимка БулфотоВиден политик направи любопитен анализ на политическата обстановка в

...
Снимка БулфотоВиден политик направи любопитен анализ на политическата обстановка в
Коментари Харесай

Миков: Проблемът на БСП е, че не можа да се утвърди като алтернатива на ГЕРБ

Снимка Булфото

Виден политик направи любопитен разбор на политическата конюнктура в България.

" Продължаваме промяната " ще обере недоверието към Има Такъв Народ. Ще бъде спомагателен контейнер, който да притегли гласоподаватели, да излъчи депутати, които от своя страна да излъчат болшинство за държавно управление. Това съобщи в " Твоят ден " по Nova News Михаил Миков, някогашен ръководител на Народното събрание.

Той счита, че обществото е мощно фрагментирано, а това важи и за Народното заседание.

" Фрагментацията ще бъде още по-голяма в 47-мото Народно събрание. Очертават се междинни и дребни обединения ", показа Миков. 

По думите му е имало доста слаба законодателна активност на предходните два Народното събрание, само че късият ми живот не е съображение за незаявяване на ясни позиции.

Движение за права и свободи подава ръка към Българска социалистическа партия и ГЕРБ, с цел да " не блъскаме страната към по-голяма рецесия "?

Според него персоналните интриги и разправии прикриват недостига на това, което жителите чакат.

" Колкото Петков и Василев имат партия, толкоз и Манолова, това е единствено замяна. " Продължаваме напред " ще влязат в Народно събрание с 20 и няколко депутати, ще бъдат част от вероятните части за сглобяване на коалиция за практикуване на власт, а това няма да издължи дълго ", разяснява той.

Според него Българска социалистическа партия демонстрира политическа всеядност и губи от ден на ден еднаквост.

" Големият проблем на Българска социалистическа партия е, че не можа да се утвърди като опция на ГЕРБ ", счита Миков, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР