снимка БулфотоВчера в Столичния общински съвет, докато под прозорците на

...
снимка БулфотоВчера в Столичния общински съвет, докато под прозорците на
Коментари Харесай

БСП обвини ГЕРБ в лобизъм за градския транспорт в София

снимка Булфото

Вчера в Столичния общински съвет, до момента в който под прозорците на Общината протестиращите желаят да сложат завършек на корумпираното ръководство на ГЕРБ и да трансформират един път и вечно мафиотския модел на ръководство на страната, ръководещите от ГЕРБ дружно с присъдружната им Вътрешна македонска революционна организация взеха следващото лобистко решение в ущърб на жителите на София, оповестиха от Българска социалистическа партия, съобщи.

На съвещанието на Столичния общински съвет беше направено следващото " усъвършенстване " на транспортната скица на всеобщия градски превоз. " Всъщност става въпрос за съществено утежняване на транспортното обслужване в редица квартали и за закриване на нощния превоз на европейска столица. За сметка на това обаче се дават спомагателни 600 000 лв. на година на частен транспортьор, който към момента стопанисва 16 линии от градския превоз против 135 млн. лв. ", настояват от алената партия.

" Пускането на две обособени линии по направлението на рейсове 21 и 22 за Войняговци и Подгумер демонстрира двоен стандарт при решаването на ориста на другите линии в София. От самия отчет на вносителите на тази точка излиза наяве, че други региони в града имат надалеч по-голяма потребност от повишение на качеството на превоза, само че явно ГЕРБ взеха следващото голословно и лобистко решение. Всъщност процедурата по стартирането на тези линии е порочна през цялото време на сключване на контракта с фирмата-превозвач. Сега договорът с нея остава неизменен, само че въпросът е същите ли са линиите и рейсовете като оповестените в първичната социална поръчка ", прибавят от Българска социалистическа партия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР