снимка: БулфотоВъв вторник ще бъде предимно слънчево - ще се

...
снимка: БулфотоВъв вторник ще бъде предимно слънчево - ще се
Коментари Харесай

До 36 градуса във вторник

снимка: Булфото

Във вторник ще бъде най-вече слънчево - ще се затопли още и оптималните температури ще са сред 31° и 36°

Това оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология ( Национален институт по метеорология и хидрология ), съобщи Фокус.

През нощта над западната половина от страната облачността ще е забележителна, на доста места с превалявания от  дъжд  и  гръмотевици , които до сутринта ще спрат. Утре ще бъде най-вече слънчево и съвсем безшумно. След обяд ще се развива купеста и купесто- дъжд овна облачност, на обособени места ще има краткотрайни превалявания от  дъжд  с  гръмотевици . Ще има условия за градушки. Ще се затопли още и  оптимални те  температури  ще са сред 31° и 36°, по-ниски ще останат по морския бряг.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево, към и след обяд ще се развива купеста и купесто- дъжд овна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток.  Максимални   температури  24-27°. Температурата на морската вода е 20-22°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините облачността ще е забележителна, след обяд купеста и купесто- дъжд овна. Ще има краткотрайни превалявания от  дъжд  с  гръмотевици . Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 23°, на 2000 метра – към 18°.

През идващите дни температурите ще продължат да се покачват и към петък ще са най-високи, оптималните - сред 34° и 39°, по Черноморието: 30°-32°.

Ще бъде най-вече слънчево. В часовете към и след обяд ще се развива купеста облачност, в сряда тук-там в Източна България и планинските региони ще превали краткотраен  дъжд , в четвъртък и петък ще бъде съвсем без превалявания.

Атмосферното налягане е близо до междинното за месец юни и ще остане без основна смяна.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР