Снимка: БулфотоВ резултат на създадената от СДВР организация за охрана

...
Снимка: БулфотоВ резултат на създадената от СДВР организация за охрана
Коментари Харесай

34 футболни фена са задържани преди, по време и след Левски - ЦСКА

Снимка: Булфото

В резултат на основаната от Столична дирекция на вътрешните работи организация за защита на публичния ред в столицата, не са регистрирани напрежение и произшествия по време на днешния футболен мач от шампионата „ Купа България “ сред тимовете на „ Левски “ и ЦСКА на Националния стадион „ Васил Левски “, написа novini.bg.

Столичната полиция предприе всички ограничения за застраховане на реда и сигурността на жителите. Посетители на срещата бяха проверявани подробно на построените в региона на стадиона контролно-пропускателни пунктове, като преди началото на мача бяха арестувани 30 лица. 11 от тях за владеене на опиати, 11 за носене на неразрешени предмети (маски, боксове, ножове, пиротехника), 2 за нападателно държание, арестувани на метростанцията на Софийския университет и 6 – без документи. Общо 23 във очевидно нетрезво положение не бяха позволени до стадиона.

При евакуиране на публиката след мача, от почитатели на един от тимовете е счупено стъклото на рейс на всеобщия градски превоз в региона на булевардите „ Евлоги и Христо Георгиеви “ и „ Черни връх “. При подхванати незабавни полицейски дейности са арестувани 2 за изясняване на съпричастността им към осъщественото действие. Други двама, оказали опозиция при полицейската инспекция, също са арестувани.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР