Снимка БулфотоТрагичен случай в български град.Полицаи от РУ на МВР

...
Снимка БулфотоТрагичен случай в български град.Полицаи от РУ на МВР
Коментари Харесай

Убит е 52-годишен мъж във Вършец, има задържан

Снимка Булфото

Трагичен случай в български град.

Полицаи от районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи във Вършец са разкрили за няколко часа грубо ликвидиране на 52-годишен мъж от курортния град и са задържали килъра, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Към 21,45 часа в събота на 112 е подаден сигнал за открит човек с голям брой рани по тялото в местността Грамада край квартал " Заножене " на Вършец. На място пристигнали медици, които открили, че индивидът е мъртъв. Тялото било разпознато с 52-годишен мъж от квартала на Вършец " Изток ". Той е починал от породената му контузия в региона на главата.

Няколко часа по-късно е открит килърът - 32-годишен престъпно проявен мъж от Вършец, който е арестуван за 72 часа. Той е нанесъл удар с дърво на съперника си по време на битов скандал, показват от прокуратурата. При извършения разпит той е направил цялостни признания.

Изясняването на случая продължава, оповестиха от полицейската дирекция в Монтана. Предстои да бъде импортирано в съда искане за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на арестувания, написа Българска телеграфна агенция.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР