снимка БулфотоТома Биков от ГЕРб зададе въпроси, свързани с последните

...
снимка БулфотоТома Биков от ГЕРб зададе въпроси, свързани с последните
Коментари Харесай

Биков: С какво смяната шефа на НАП и на Митници ще помогне за чесността на изборите!?

снимка Булфото

Тома Биков от ГЕРб зададе въпроси, свързани с последните решения на служебното държавно управление на изключителна конференция на партията. С какво промяната на шефовете на Национална агенция за приходите и организация " Митници " ще помогне за честността на вота!? Президентът, премиерът и служебният министър на финансите би трябвало да обяснят това, коментира Биков, съобщи. 

" С тези ходове се цели част от олигархията, която живее отвън страната да върне позициите си в администрацията и в ръководството на страната. Финансовият министър би трябвало да отговори на въпроса кой му подаде кандидатурата на новия началник на Национална агенция за приходите. Бил ли е новият началник на Национална агенция за приходите в Дубай през последните години? Живял ли е там? Кой вкара в Министерство на вътрешните работи учредителка на партията на Васил Божков ", сподели още Биков.

" По открития ред ли е назначен новият началник на Национална агенция за приходите? Има ли информация от ДАНС, има ли информация за активността му в чужбина? Правим тази конференция, тъй като желаеме ясно да насочим отговорността. Скоростта, с която беше назначен ", сподели още той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР