Снимка БулфотоТежка катастрофа на главния път към ГКПП Маказа в

...
Снимка БулфотоТежка катастрофа на главния път към ГКПП Маказа в
Коментари Харесай

Откараха шестима души в болница след катастрофа на пътя за Маказа заради изпуснат кон

Снимка Булфото

Тежка злополука на основния път към Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа ” в региона село Загорско, провокирана от безнадзорен кон,изпрати шестима души в болница. Инцидентът е станал 19 август към 1,30 часа, оповестиха от Министерство на вътрешните работи, съобщи trafficnews.bg .

``
реклама

21-годишен водач с БМВ се е блъснал в кон на пътя, колата навлязла в насрещното платно и се блъснала в ауди. Двамата водачи и четирима пасажери са били превозени в болничното заведение в Кърджали за оказване на здравна помощ.

 Шофьорът, управлявал лекия автомобил БМВ и 22-годишна спътничка, са със счупвания на бедрени кости, а вторият пасажер с натъртвания и открити рани. Настанени са под наблюдаване в здравното заведение.

Другите потърпевши са били прегледани, само че са  отказали лекуване и са били освободени. Тестовете за алкохол са с негативни резултати. Извършен е оглед на мястото на произшествието и е формирано и досъдебно произвеждане в РУ-Момчилград

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР