Снимка БулфотоТатяна Дончева взе решение с кой ще се яви

...
Снимка БулфотоТатяна Дончева взе решение с кой ще се яви
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Оставам в коалицията „Изправи се! Мутри, вън!” за изборите

Снимка Булфото

Татяна Дончева взе решение с кой ще се яви в коалиция за изборите на 11 юли. Тя остава с Мая Манолова и Отровното трио в обединението „ Изправи се! Мутри, вън! ”.

" Движение 21 " на Татяна Дончева отива на изборите на 11 юли с досегашните си сътрудници в обединението " Изправи се! Мутри вън! " - Мая Манолова и така наречен Отровно трио. Споразумението за това е било подписано преди минути и сътрудниците ще застанат дружно пред медиите всеки миг, оповестиха от обединението.

Въпреки водените диалози, Дончева не се причисли към огромната лява коалиция, договаряния за която води лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Там влязоха АБВ и Георги Кадиев, само че диалозите и с други обединения не престават.

По-рано през днешния ден и Мая Манолова изясни, че отиват на избори в остарелия формат на " Изправи се! Мутри вън! ". Предстои да стане ясно дали обединението ще резервира името си или ще го смени на „ Изправи се, България ”, както упорстват придвижването на Дончева и Движение България на жителите, пише standartnews.com.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР