Снимка БулфотоТатяна Дончева обяви дали нейната партия ще подкрепи Има

...
Снимка БулфотоТатяна Дончева обяви дали нейната партия ще подкрепи Има
Коментари Харесай

Дончева: Разграждането на модела ГЕРБ бе започнато от служебното правителство

Снимка Булфото

Татяна Дончева разгласи дали нейната партия ще поддържа " ИТН " за сформиране на държавно управление.  " Изправи се БГ! Ние идваме! " няма да отстъпи от своите претенции за предоставяне на поддръжка на бъдещо държавно управление. Това заяви Татяна Дончева.

" Имаме червени линии, от които няма да отстъпим. Те са съглашение за целите и министри, които могат да изпълнят тези задания ", безапелационна беше тя.

" Ако питате мен и не си отговаряме лицемерно, оптимизмът се покачва за сформиране на държавно управление повече от думите на Бойко Борисов, че ще разпореди на групата си да излезе от пленарната зала и от думите на представителите на Българска социалистическа партия, които са извънредно изпълнени с оптимизъм.  В общите цели и цели има цялостно съвпадане в опорните точки. Но съвпадане в държанието никой до момента не е открил. Общото кратно сред трите партии на смяната беше в желанието да се разгражда моделът ГЕРБ. 

Това включва заличаване на финансовите и силови бази, върху които моделът ГЕРБ съществува. Това разграждане беше стартирано от служебното държавно управление. В най-голяма степен разграждането на финансовите бази стоеше върху министрите на стопанската система и финансите. А на силите - върху вътрешното министерство. Отношението на Има Такъв Народ към тези министри значи отношение към тяхната активност по разграждането. Тоест то не се утвърждава. Същевременно претендентът за министър-председател загатна разграждането на модела ГЕРБ в целите ", счита Дончева.

Когато ще вършиме консенсус сред ония, които бяха базата на модела ГЕРБ и тези, които ще разграждат базата, става дума за нонсенс ", съобщи още пред БНР тя.

Тя акцентира, че да поискаш да знаеш състава на един проектокабинет не е кадруване.

" Никой от нас не е изискал да влиза в държавното управление... Ние, от които се желае да подкрепим това ръководство, ще носим отговорност в цялостен размер, без значение от заявките на Има Такъв Народ, а репутационните вреди ще бъдат като от цунами. Щом Има Такъв Народ счита, че ще носи цялостната отговорност, дано си я носи, да ни освободи от нея, само че и да не желае от нас поддръжка ", разгласи Дончева..

" Не желаем предварителни избори, а съществено и устойчиво държавно управление, което е в положение да извършва уговорките си. Не желаем случката на хора, които си пеят " Пред нас са блеснали житата ". Ние сме съществени хора и като такива гледаме от името на обществото да минимизираме рисковете с попадането на инцидентни хора... Няма да дам поддръжка на празен лист ", приключи тя, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР