снимка БулфотоСред тях е и Бойко Борисов.Заседанието се излъчи онлайн:ЦИК

...
снимка БулфотоСред тях е и Бойко Борисов.Заседанието се излъчи онлайн:ЦИК
Коментари Харесай

На заседание тази вечер онлайн: ЦИК извади от списъка на избраните депутати Бойко Борисов и още 7 депутати

снимка Булфото

Сред тях е и Бойко Борисов.

Заседанието се излъчи онлайн:

ЦИК извади от листата на определените депутати  шест души от Движение за права и свободи и двама от коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили  - след подадени от тях заявки да бъдат изключени от листата с претенденти за депутати.

На съвещание довечера, което се излъчва онлайн, ЦИК реши от листата на определените за депутати да бъдат заличени  Хасан Азис, Искра Михайлова, Ресми Мехмед Мурад, Десислава Димитрова Тодорова, Каролина Симеонов Кьолер, Николай Тонев Колев  от листата на Движение за права и свободи надлежно от Кърджалийски, Пазарджишки, Врачански и Старозагорски изборни региони.

ЦИК реши да извади от листата на определените депутати и  Павлин Красимиров Ганчев  от коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили от Габровски изборен регион и  Бойко Методиев Борисов  от 25-ти софийски изборен регион и Пловдивски изборен регион, предава Българска телеграфна агенция.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР