Снимка БулфотоСофийска районна прокуратура внесе обвинителен акт за изнасилване и

...
Снимка БулфотоСофийска районна прокуратура внесе обвинителен акт за изнасилване и
Коментари Харесай

14-годишна бе изнасилена от приятел на баща си в София

Снимка Булфото

Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт за обезчестяване и блудничество, при които случаи е потърпевшо 14-годишно момиче, оповестиха от държавното обвиняване, написа Видин Вест.

``
реклама

Пострадалата М. (на 14 г.), живеела в София, жк „ Младост “, дружно с нейната майка Р. и баба ѝ Р. Родителите на момичето били разграничени от към осем години, като след раздялата им, майка й почнала връзка с обвинения П. М. го познавала от детските й години, защото той бил непосредствен другар на татко ѝ.

На 25.07.2018 година, към 08.00 часа, откакто бил прекарал вечерта дружно с Р. и други очевидци, обвиненият П. попитал пострадалата, дали желае да отиде с него до жилището му, което е покрай дома на М. П. обяснил на М., че би трябвало да вземе оттова мобилен телефон, който по-късно желал да заложи в заложна къща. М. се съгласила и двамата се насочили към дома на обвинения. В жилището на П. обвиненият попитал М. дали „ желае да ѝ достави наслаждение “, вследствие на което потърпевшата се тормозила, споделила му, че „ желае да си върви “ и се насочила към вратата на стаята. П. обаче я настигнал, хванал я с две ръце и я бутнал на леглото, след което лежащ до нея и упражнил мощ, като я хванал с ръце и по този метод не ѝ разрешавал да се изправи. Непосредствено по-късно, употребявайки описаната мощ, П. се съвкупил с М., след което почнал да прави и други дейности, целящи угаждане на неговото полово предпочитание. Малко по-късно П. декларирал на М., че „ може да си потегля “, само че не би трябвало да споделя на никого за случилото се.

Около 11.00 часа на същия ден М. се обадила на татко си – очевидеца С., на който разказала за дейностите на П. С. от своя страна неотложно подал сигнал в 07 районно управление (на МВР) – Столична дирекция на вътрешните работи.

По случая е формирано досъдебно произвеждане под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура. Разследването е завършено, на 16.05.2019 година е импортиран обвинителен акт против П. за осъществено от него закононарушение (за обезчестяване на разположение, ненавършило 18-годишна възраст), както и за блудничество. П. (на 33 г.) е неосъждан досега.

Предстои делото да бъде планувано за разглеждане в Софийски областен съд.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР