Снимка БулфотоСобственици на апартаменти на бул. Владислав“ №63 заведоха жалба

...
Снимка БулфотоСобственици на апартаменти на бул. Владислав“ №63 заведоха жалба
Коментари Харесай

Комшии дадоха Районен съд Варна на прокурор

Снимка Булфото

Собственици на жилища на бул. „ Владислав “ №63 заведоха тъжба в Районна прокуратура с входящ номер 10195/21. Дежурният прокурор разяснява, че за пръв път се среща с подобен проблем – досъдебно произвеждане против съд, в тази ситуация Районен съд Варна.

В документа притежателите на парцели изясняват, че служителят на съда по подръжката Емилия Василева е провокирала подправено общо заседание, тъй като съдът не е притежател на общата постройка, а ползвател с решение на Министерски съвет от 90-те години.

На това нелигитимно общо заседание на съсобствениците на адрес бул. „ Владислав 63 “ е вписан подправен 8-ми съсобственик – Централен указател на особените залози, с една единствена цел – подправеното общо заседание с цел да има кворум.

Според организацията по картография и кадастър постройката има 7 съсобстевеници, а не 8 – 5 жилището и 2 институции – Министерството на Земеделието и кметство Одесос.

На нелигитимното общо заседание се явяват 3-ма представители – на съда, който не е съсобственик, а ползвател на постройката, на регион Одесос поради кабинета за предварителна защита и един от притежателите на апартамент. Нелигитимното общо заседание е решило да има ремонт на покрива за 27 720 лева с реализатор тъкмо избрана компания.

Журналистическо следствие откри, че тази компания е правила до момента всички поправки на постройките на съда. И най-скандалното е, че тази компания откакто получи поръчката я разпорежда на подизпълнител, еднакъв несъмнено, написа Валентин Великов на пощата на „ Петел “.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР