снимка: БулфотоСлучващото се с Апартаментгейт“ и парламентарните субсидии прилича на

...
снимка: БулфотоСлучващото се с Апартаментгейт“ и парламентарните субсидии прилича на
Коментари Харесай

Евгений Дайнов: Управляващата върхушка иска да е вечна, има опасност от диктатура от селски тип

снимка: Булфото

Случващото се с „ Апартаментгейт “ и парламентарните дотации наподобява на игра на сенки. Това сподели за обзорното предаване „ Това е България “ наРадио „ Фокус “проф. Евгений Дайнов.

Целта на всичко това е да се притегли вниманието на народа към тези кавги, до момента в който се вършат други маневри в ръководството. Според него маневрите със дотациите ще бъдат забравени до няколко седмици, а политическата конюнктура у нас стартира да се трансформира в властническа.

„ Управляващата върхушка се пробва да се оформи като безконечна, неконтролирана от жителите, сходно на мафия, която прави каквото си изиска с властта. С всеки изминат ден ние сме очевидци на това. Властта се трансформира в властническа, построи си лични органи за принуждение и репресии против несъгласни или несимпатични им хора и организации. В последните пет години работата постепенно и бавно отива към предвоенни, провинциални, парцаливи балкански диктатури. На там отива работата в целия район от Полша до Турция “, сподели политологът.

В спомените на хората тази година ще се запомни с къщите за посетители и покупко-продажбите с жилищата, разяснява още Евгений Дайнов. Той добави, че задачата на политиците е народът да спре да се интересува от властта, само че това няма по какъв начин да стане, тъй като диктатурата, която желае да се настани у нас е с изключение на всичко друго нагла и крадлива. Според него има два разновидността: Или най-после ще бъде открита предвоенна тирания от селски вид, или жителите ще се навдигнат и няма да разрешат това.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР