Снимка: БулфотоСлавея Сиракова изпадна в депресия заради критиките на хората!

...
Снимка: БулфотоСлавея Сиракова изпадна в депресия заради критиките на хората!
Коментари Харесай

Славея Сиракова е съсипана след скандалa, който заформи!

Снимка: Булфото

Славея Сиракова изпадна в меланхолия поради рецензиите на хората!
Няколко дни изминаха от началото на абсурда, който Славея Сиракова заформи, само че написаното от нея продължава да тегне над главата й.
Много хора се обърнаха против известната дъщеря и това се оказа пагубно за целия й имидж, написа marica.bg.

Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков разгневи мнозина със статус срещу майките на деца с увреждания. Въпреки че искаше да каже, че упреква тези, които не си гледат такива деца, множеството хора го схванаха като упрек към всички майки.
Славея Сиракова по-късно разясни с нов статус, че не е желала да засегне всички майки, само че това като че ли остана завалено. Повечето консуматори на мрежата към този момент я считат за студенокръвна и коравосърдечна жена.

Това напряко побърквало хубавицата, която постоянно се е смятала за добър човек. Тя даже оказва помощ на деца с увреждания и точно по тази причина се възмущава от майки, които нехаят.

“Преди всичко се ИЗВИНЯВАМ, че с последния пост засегнах майки и родители, които погрешно са изтълкували думите ми, или аз неопределено съм изразила това, което мощно ме възмущава последните години! Подкрепям всички вас, които се борите за естественото битие на вашите деца. За първи път ще напиш нещо, което съм премълчавала до момента от тактичност и възспитание! Същото, което беше една от аргументите да напиша този пост.

От както съм се върнала в България не веднъж съм била основател и човек, който е подкрепял благотворителни дела свързани с домове за изоставени деца с тежки увреждания. В един подобен дом човек може да види съзнателните хора, които се грижат за тези деца, като за свои…, само че там може да видиш и безотговорността и безсърдечността на родителите, които са ги изоставили, написа kliuki.bg. Повече няма да встъпвам в подробности…

Всичките тези срещи и прекарвания бяха една от аргументите да изразя обществено отношението ми към тези безотговорни родители.
Може би мощната ми страст не ми е разрешила да бъда задоволително ясна.

Прочетох част от мненията ви и останах изумена от клетвите и злобата, която сте изсипали върху мен и фамилията ми! В моя живот постоянно е имало място за помощ и човещина към нуждаещите се. Това ме кара да се усещам щастлива и потребна. ” – написа Славея след абсурда (публикувано без редакторска намеса).
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР