Снимка БулфотоСилите на Руския черноморски флот внимателно следят учението на

...
Снимка БулфотоСилите на Руския черноморски флот внимателно следят учението на
Коментари Харесай

Русия обяви, че ще следи внимателно учението на НАТО в югозападната част на Черно море

Снимка Булфото

Силите на Руския черноморски флот деликатно наблюдават учението на НАТО „ Морски щит 2019 “ в югозападната част на Черно море. Целта е бърза реакция при възникването на изключителни обстановки, оповестяват от съветското министерство на защитата, съобщи БНР.

В разнообразни региони на Черно море е проведено дежурство на разследващи кораби и на ударни групи, на разположените на брега ракетни комплекси „ Бастион “ и „ Бал “, както и на самолети на морската авиация. В учението на Алианса „ Морски щит 2019 “ вземат участие към 20 бойни кораба и над 2000 военнослужещи от Съединените щати, България, Гърция, Канада, Румъния, Турция и Холандия.

В маневрите се включиха и въоръжените сили на Украйна и Грузия, показват от съветското военно ведомство. На юбилейната среща на НАТО във Вашингтон предходната седмица генералният секретар Йенс Столтенберг съобщи, че Алиансът ще ускорява наличието си в Черно море и ще развива съдействието си с Киев и Тбилиси.

В отговор съветският заместник-министър на външните работи Александър Грушко сподели, че увеличението на натовските сили в Черно море е изцяло безсмислено от военна позиция.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР