снимка; БулфотоСериозна присъда получи 53-годишен мъж във Видин. Заради буйния

...
снимка; БулфотоСериозна присъда получи 53-годишен мъж във Видин. Заради буйния
Коментари Харесай

Във Видин осъдиха на две години лишаване от свобода при строг режим мъж, за закани за убийство в интернет

снимка; Булфото

Сериозна присъда получи 53-годишен мъж във Видин. Заради буйния си манталитет той ще лежи две години зад решетките, а повода - закани за разпра и ликвидиране в интернет. Всичко това от ревнивост. 

Видинската районна прокуратура осъди 53-годишен мъж на две години отнемане от независимост при непоколебим режим на изтърпяване поради закани за ликвидиране.  Това оповестиха от пресцентъра на институцията. 

53-годишният обвиняем още от 2014 година той желал да има интимни връзки с М.Г., като неведнъж влизал в спорове с нейни другари.

През септември 2019 година той схванал за връзката на дамата с Б.Б. и упорствал тя да приключи връзките с него. Подсъдимият почнал систематично да насочва закани посредством обществената мрежа Фейсбук и мобилното приложение Messеnger, причаквал дамата на разнообразни места в града, направил опит да влезе в жилището ѝ, написа bgonair.bg.

При инцидентни срещи сред Б.Б. и В.П. подсъдимият не пропущал опцията да насочи закана с ликвидиране против него, включително и посредством жестове, имитиращи прерязване на шията.  Заплашвал го и с думи: " Ще те обезглавя ", " Ей, в този момент ще те пребия и убия "  и други Освен това имало и случай, когато нанесъл удари с дървена бухалка по автомобила му, което довело до дисторция по колата.

Неколкократно потърпевшият Б.Б. подавал сигнали за дейностите на подсъдимия до разнообразни правоприлагащи органи.  В.П. е бил притеглен към наказателна отговорност, а след това предаден на съд.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР