снимка: БулфотоСедем екипа огнеборци потушиха този следобед голям пожар в

...
снимка: БулфотоСедем екипа огнеборци потушиха този следобед голям пожар в
Коментари Харесай

Голям пожар в Шекер махала в Пловдив

снимка: Булфото

Седем екипа огнеборци потушиха този следобяд огромен пожар в квартал " Шекер махала " в Пловдив. Пострадали няма, унищожени са покривите на няколко здания. 

Сигналът е подаден малко след 13 часа. Огънят тръгнал от една от къщите, само че бързо се увеличен към долепените една до друга постройки. По първична информация, най-вероятно пожарът е породен от газова бутилка. 

Местните поданици затруднили работата на пожарникарите, по тази причина се наложило те да изискат подпомагане от полицията. Така три патрулни автомобила охранявали работата на огнеборците и следили за опазването на публични ред. 

Пред Радио Пловдив изпълняващият длъжността шеф на пожарната в Пловдив основен инспектор  Петър Тосков  съобщи, че огънят е унищожил към 400 кв. м. покривни структури и мебелировка. 

По думите на Тосков не може да се каже какъв брой здания са наранени, защото те са били пристроявани една към друга и мъчно може да се дефинира броят им.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР