Снимка: БулфотоРуският президент Владимир Путин разпореди преразглеждане на законодателството за

...
Снимка: БулфотоРуският президент Владимир Путин разпореди преразглеждане на законодателството за
Коментари Харесай

Путин промени закон в Русия заради стрелбата в училището в Казан

Снимка: Булфото

Руският президент Владимир Путин разпореди преразглеждане на законодателството за надзор на оръжията след смъртоносната пукотевица в учебно заведение в централния град Казан, заяви Кремъл.

" Президентът даде заповед незабавно да се създаде нова наредба по отношение на типовете оръжия, които могат да бъдат в цивилни ръце, като се вземе поради оръжието, употребявано при офанзивата ", сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков пред кореспонденти.

" Факт е, че от време на време типове леко стрелково оръжие се записват като ловни оръжия, които в някои страни се употребяват като щурмови пушки и така нататък Това също ще бъде незабавно преразгледано ", сподели Песков.

Властите на Татарстан оповестиха 12 май за ден на печал след стрелбата в учебно заведение в Казан, заяви ръководителят на пресслужбата на президента на Татарстан. Във всички учебни заведения на този ден занятията ще бъдат анулирани.

По последни данни са починали 8 души, а 20 са ранени вследствие на стрелбата в учебно заведение в Казан, заяви ТАСС.

Министерството на вътрешните работи на Русия заяви, че след стрелбата в учебното заведение е въведен непоколебим режим. Уроците от втората промяна във всички учебни заведения в града, съгласно управляващите, са анулирани.

Главната дирекция на Министерството на изключителните обстановки на Русия в Татарстан откри гореща линия за психическа помощ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР