Снимка БулфотоРумен Овчаров захапа остро БСП по наболял въпрос. За нас

...
Снимка БулфотоРумен Овчаров захапа остро БСП по наболял въпрос. За нас
Коментари Харесай

Овчаров: Не съм чул някой от БСП да е отменил заявката за анти-ГЕРБ коалиция

Снимка Булфото

Румен Овчаров захапа остро Българска социалистическа партия по наболял въпрос.  За нас е значимо да стигнем до смяна на модела на ръководство, който е основан през последните 10 г . Не сме споделили, че ще вършим коалиция.  Не съм чул някой от Българска социалистическа партия да е отменил поръчката за анти-ГЕРБ коалиция , с изключение на това  тя е напълно разумна . Четири години партията ни бе единствената съпротива в Народното събрание - ярка, безапелационна, бързо реагираща. Това сподели Румен Овчаров от Българска социалистическа партия.

Според Овчаров  анти-ГЕРБ държавно управление значи нужните ограничения, които да подсигуряват почтени избори, право на българските жители да гласоподават  свободно, промени в правосъдната система.

Според Овчаров  политическото време не е същото като календарното , политическият мандат календарно може да е 4 година, само че чисто политически той може да се окаже към този момент привършен.

По бТВ Овчаров призна, че Корнелия Нинова не е направила стъпки за консолидация  на партията .

Преди съвсем 4 година ѝ споделих: Корнелия: " ти не си най-умната, не можеш да водиш война с всички и да очакваш, че ще си безконечен победител, подобен човек не се е родил на света. Твоята задача е консолидация на Българска социалистическа партия , консолидация на левицата, консолидация на всички, които желаят смяна в България ".

По думите на Овчаров, в случай че тя продължава по този метод, политическото ѝ време ще свърши напълно скоро.

Българска социалистическа партия не се опасява от нови избори, при всички случаи те  ще бъдат по-добре за партията и няма да повторят сегашната обстановка , само че основаването на някакво държавно управление на смяната ще бъде още по-трудно, добави Овчаров, написа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР