Снимка БулфотоРезултати от акцията по пътна безопасност и засилената патрулна

...
Снимка БулфотоРезултати от акцията по пътна безопасност и засилената патрулна
Коментари Харесай

При спецакция на СДВР бяха иззети 15 шофьорски книжки

Снимка Булфото

Резултати от акцията по пътна сигурност и засилената патрулна активност по определяне на водачи, използвали опиати и алкохол на територията на Столична дирекция на вътрешните работи. Операцията е извършена за времето от 21 часа нощес до 6 часа тази заран. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, съобщи вести.бг.

Полицейски чиновници са следили за рисково държание на водачи, застрашаващо живота и здравето на останалите участници в придвижването. Иззети са шофьорски книжки за неплатени санкции, неизползване на обезопасителни  системи за деца, водачи и пасажери, погрешно паркиране  - това са част от резултатите на интервенция по пътна сигурност, извършена от чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи тази нощ.

Проверени са 272 автомобила и 496 лица. Констатирани са голям брой нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи. Съставени са 24 акта и 16 фиша по ЗДвП.

Иззети са 15 свидетелства за правоуправление за неплатени санкции и едно за липса на застраховка ``Гражданска отговорност``. Съставени са 4 акта за шофиране в нетрезво положение, арестувани са 2 лица, формирано е едно досъдебно произвеждане и е дерегистриран един автомобил.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в с
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР