снимка БулфотоПротестиращи се събраха и тази вечер в триъгълника на

...
снимка БулфотоПротестиращи се събраха и тази вечер в триъгълника на
Коментари Харесай

Ден 29 на недоволство: Протестиращите искат нов политически проект

снимка Булфото

Протестиращи се събраха и довечера в триъгълника на властта.

Техните претенции остават същите - оставка на цялото държавно управление и на основния прокурор. Появи се и нова концепция - с огромен трансперант протестиращите бяха призовани да се обединят в нов политически план с хора, които не са взели участие в ръководството през последните 30 години

И през днешния ден трите основни кръстовища в София - при Орлов мост, при Софийския университет и при новата постройка на Народното събрание остават блокирани.  Така наречения Орлов град, който се заформи на кръстовището на Орлов мост, става все по-голям и с повече улеснения за протестиращите, оповестяват от Българска национална телевизия.

Там през днешния ден се появи момче със своето пиано, което описа, че повода, заради която е тук, е да посвири и да се погрижи за положителното въодушевление на протестиращите, които са пренесли и работните си места на Орлов мост. Заяви също, че поддържа техните претенции, а точно - за оставка на министър-председателя и на цялото държавно управление, както и на основния прокурор.

Протестът протича спокойно.

Към 21 ч. протестиращите се насочиха към " Раковски " с желанието " да създадат омлет " на Валери Симеонов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР