снимка БулфотоПрокуратурата да изясни коя е в крайна сметка Мата

...
снимка БулфотоПрокуратурата да изясни коя е в крайна сметка Мата
Коментари Харесай

Христо Иванов: Време е прокуратурата да изясни коя е Мата Хари

снимка Булфото

Прокуратурата да обясни коя е в последна сметка Мата Хари от спалнята на Бойко Борисов. За това упорства Христо Иванов. Аргументите му са, че свидетеля ще може да удостовери дефинитивно съществуването в премиерската спалня на суми, които не могат да бъдат обяснени в неговата декларация, съобщи. 

Пролича си, че не е имал никакъв прелиминарен консенсус за избора на ръководител на Централата изборна комисия, което не е добре. Очевидно е, че ГЕРБ не престават със своята тактичност да неодобряват всеки вероятен развой, съобщи още той. 

Господин Борисов в действителност трансформира самия либерален развой, самата вероятност за осъществяване на избори в пленник за персоналното си оцеляване. Видяхме и метода, по който беше неодобрена работата на Комисията по проверката. Нещо, което не трябва да бъде отминато с безмълвие, тъй като най-сериозното доказателство е, че там се приказваха неща, които ГЕРБ не желаят да бъдат чути. Там се споделят неща, които неведнъж са били говорени, разяснява още съпредседателят на " Демократична България ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР