Снимка: БулфотоПризовавам да се спре със спекулациите, че президентът спира

...
Снимка: БулфотоПризовавам да се спре със спекулациите, че президентът спира
Коментари Харесай

Радев призова да се спре със спекулациите, че президентът спира АМ Хемус и обяви лоша новина за имотите ви с новия закон на ГЕРБ

Снимка: Булфото

Призовавам да се спре със спекулациите, че президентът стопира Автомагистрала " Хемус " и инфраструктурното развиване на страната. Това съобщи самият Румен Радев пред публицисти след присъединяване му на шестия международен конгрес на осведомителните организации в НДК, написа novini.bg.

Държавният глава акцентира, че ветото, което е наложил върху измененията в Закона за държавна благосъстоятелност, няма нищо общо с автомагистрали, скоростни пътища, пристанища и други национални обекти. За тях има друга процедура за ускорено отчуждаване, напомни той.

Категорично автомагистралите няма кой да ги спре, само че новите промени дават безконтролни благоприятни условия на държавното управление без никакви критерии да набеждава обекти с национално значение, както си изиска, сподели още президентът.Той показа, че е потърсен от администрацията на министерства, с цел да наложи несъгласие върху измененията в закона и да защищити държавното управление от създаващия се безпорядък.

Радев чака отговорно отношение към закона. Борисов преди 10 години разгласи Автомагистрала " Хемус " за приоритет и какъв брой километра се построиха, а какъв брой се отчуждиха, попита реторично Радев. " Като не могат да се оправят, президентът ли им е отговорен? ", възмути се той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР