снимка БулфотоПричина за жестокото тройно убийство във Варна е равност.

...
снимка БулфотоПричина за жестокото тройно убийство във Варна е равност.
Коментари Харесай

Приятелка на една от жертвите във Варна: Причина за жестокото престъпление е ревност

снимка Булфото

Причина за жестокото тройно ликвидиране във Варна е равност. Това разяснява приятелка до една от жертвите пред Българска национална телевизия.

Апартаментът бил нает от български жител. При него постоянно идвали приятелите му - чужденци. През последните дни там живеело и момичето - обект на ревнивост. То се криело от някогашния си другар, за който, по неофициална информация, се допуска, че е причинител на закононарушението.

" Живее два блока по-надолу. Той е гадже...тя го остави. Той безусловно я заплашва, че ще я убие… беше вманиачен. Записи имам от крещенето му, какви кавги е имало. Идва да я търси, да я бие, да я дърпа ", сподели приятелката на единия от убитите мъже.

Малко преди стрелбата в жилището е имало четирима души - двама мъже и две дами. Когато стрелецът влиза в жилището, едното от девойките съумява да избяга.

Съседи обявиха, че са чули няколко изстрела и са подали сигнал на телефон 112. Те споделиха, че в жилището постоянно са ставали шумни празненства и се е налагало да търсят подпомагане от полицията.

От Варненската окръжна прокуратура обявиха, че самоличността на убитите е открита. Те са двама мъже на 40 и 41-на години и на 23-годишна жена.

По непотвърдена информация, младата жена се споделя Диляна, а българинът - Димитър. Двамата са имали връзка преди известно време, само че са се разделили. Шведският жител бил новото й гадже. 

Единият от убитите е от Варна и е прочут на полицията - българският жител, престъпно проявен, за безчинство през 2004-та година.

Разследването продължава. Предстои да бъдат направени съдебномедицинска и балистична експертиза.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР