снимка БулфотоПрезидентът Румен Радев очевидно вкарва БСП през задния вход.

...
снимка БулфотоПрезидентът Румен Радев очевидно вкарва БСП през задния вход.
Коментари Харесай

Даниел Митов за служебното правителство: Радев пуска БСП през задния вход

снимка Булфото

Президентът Румен Радев явно вкарва Българска социалистическа партия през задния вход. Чрез служебното държавно управление той пуска някакви мостове към евентуални свои сътрудници за президентските избори. Това разяснява в ефира на Нова тв някогашният външен министър Даниел Митов.

" Събрал някакви хора и решил, че това са хора, които могат – несъмнено могат да избутат до избори ", добави Митов, представен от. Според него, би трябвало да се разясняват единствено държавни управления, определени от Народно заседание.

Попитан коя е тази олигархия, за която в този момент Борисов приказва, че била изправена против ГЕРБ и по какъв начин по този начин като управляваш от 2009 година изобщо има олигархия, отговорът на Митов беше, че водачът на ГЕРБ би трябвало да разясни и ще го направи в бъдеще.

Въпросът е не да управляваме непременно, а да стартираме последователно диалог с други партии да не са дава превес на един кръг хора над различен. Не знам толкоз доста това да се случвало до момента, бързо изясни Митов. Той отбрани Борисов, че опитвал да оказва помощ на безусловно всички – след абсурда в комисията " Манолова ", при който Иван Ангелов, основателят на " Градус " АД, си призна, че Борисов му помагал за бизнеса в Турция. Според Митов, това е равно на случая, при който той като външен министър звънял на Гърция, когато била блокирана границата от гръцки фермери, само че не разяснява дали при онази обстановка един транспортьор е потърпевш или цялостен стопански бранш.

Безумие, което провежда Мая Манолова, този вид „ работническо-селски арбитражен съд ” – по този начин Митов охарактеризира комисията „ Манолова ” и посочи, че имало доста предприемачи, говорещи от името на министър председатели, от Иван Костов насам. Когато правиш такива комисии, първо разглеждаш кои сигнали са съществени и кои не са, настоя зам.-председателят на ГЕРБ.

" Без Борисов Народното събрание се провали да сформира кабинет ", безапелационен беше Митов. Според него, откакто беше питан къде е ГЕРБ без Бойко Борисов, ГЕРБ не е Национална движение „Симеон Втори" и е систематична партия, споена партия – тази партия няма да се разпадне, помнете ми думата, това е общественост, която не може да се разпадне ей по този начин.

Митов отхвърли и, че бил " евроатлантическата брошка на ревера на ГЕРБ ". Той отново не пропусна да упрекне президента Румен Радев, че не споделил, че подписал декларацията на НАТО против нападателните дейности на Русия в Украйна, Черно море, Чехия и България. Защо президентството скри този акт и не осведоми българските жители, попита Митов. Той посочи, че Борисов " постоянно заставал почтено " и казвал на последователите и съперниците си какво прави. Когато му беше припомнено за " Турски поток ", Митов отвърна, че било добре да има " една тръба ", а от другата страна куп други тежести и употребява думите " отново ли ще върви да се лигави на Путин " по адрес на Радев, с въпрос - за какво не сподели обществено думата " Русия ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР