Снимка БулфотоПовечето туристи прекарвате повече време в събиране на багаж

...
Снимка БулфотоПовечето туристи прекарвате повече време в събиране на багаж
Коментари Харесай

Безценни съвети как да си резервирате най-евтино полети до всяка дестинация през 2019 година

Снимка Булфото

Повечето туристи прекарвате повече време в събиране на багаж за почивката си, в сравнение с в изследване и образуване. Това сочи статистика на уеб страницата за резервации booking.com. Във Англия, да вземем за пример, на средностатистическия екскурзиант му лишава пет часа да си стегне багажа и едвам три да прегледа и да съпостави местата, където желае да отиде.

Независимо дали желаете да се качите на самолета, с цел да избягате от града или с цел да отидете на лятна почивка до някой плаж, сигурно ще желаете да намерите най-хубавата допустима цена за самолетен билет, написа Блиц.

Ако изчистите историята на търсенето си на компютъра и смарт телефона си, влизате да търсите в режим „ тайно “ на браузъра и изтриете с бисквитките на браузъра, сигурно ще намалите цените на предлаганите ви предложения. Само тези техники, обаче, няма да ви донесат най-изгодната договорка.

Използвайки информацията за цените на сайта-агрегатор Момондо, водеща компания за туристически застраховки е направила задълбочено изследване за това по кое време е най-изгодният миг за запазване на евтини самолетни билети.

Резултатите разкрили 4 елементарни метода да извършите в действителност преференциална договорка:

1. Летете през януари – почивката през януари може да превъзходен метод да намалите разноските. Полети до дестинации като Прага, Берлин, Париж и Рим постоянно са най-евтини през първия месец от годината.

2. Сутрин, следобяд само че не и през нощта – летенето рано заран ще ви обезпечи освен повече време на мястото, където сте отишли, само че и ще ви спести пари. Проучването показва, че най-евтините полети до дестинации като Лос Анджелис и Мумбай са за рано сутринта или по обед.

3. Ако летите от Лондон, ползвайте Станстед – Хийтроу и Гетуик може да са по-удобните летища, само че в случай че желаете да спестите пари, Станстед е най-евтиното летище в Лондон.

4. Пътувайте във вторник – феновете на дългите уикенди и мини почивките евентуално няма да са очаровани от обстоятелството, че най-хубавият ден от седмицата за пътешестване е вторник. Около 10% от проучените полети са били на най-ниска цена през първата половина от седмицата, а за далечни дестинации като Токио и Торонто най-изгодният ден е вторник.

Говорител на компанията, провела изследването, изясни: „ Планирането постоянно може да отнеме повече време от нужното, по тази причина е значимо да знаете какво търсите. Нещо толкоз просто като деня от седмицата може да ви спести доста, изключително в случай че сте с стеснен бюджет или пътувате с група. Затова това проучване дава чудесна информация за всеки, който желае да възнамерява овреме “.

Според CheapAir, най-хубавото време да си резервирате аероплан билет е тъкмо 54 дни преди заминаването. По общо уеб сайтът за еврини полети предлага резервирането сред 21 и 112 дни преди излитането.

Но по последни данни тъкмо 54 дни преди този момент ще можете да си намерите най-евтините билите, макар че тогава цените още не са дефинитивни.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР