снимка БулфотоПовечето хотели в Слънчев бряг ще затворят до 10

...
снимка БулфотоПовечето хотели в Слънчев бряг ще затворят до 10
Коментари Харесай

В Слънчев бряг приключват сезона още в началото на септември

снимка Булфото

Повечето хотели в Слънчев бряг ще затворят до 10 септември поради неналичието на чартъри и туристи, които избират септември и октомври за отмора. Това сподели пред БНР Елена Иванова от Съюза на притежателите в курорта.

Някои от хотелите са работили единствено по две седмици през този летен сезон и заради нерентабилност са затворили, сподели Елена Иванова.

" Те отвориха и не цялата си база, а единствено 50 % от легловата си база. Да, несъмнено тази част, която са отворили към този миг, е добре запълнена от порядъка на 70 %, някои от тях работят 70-80 % ", изясни тя.

В момента има дребен брой туристи от Германия, Полша и Украйна. Поради неналичието на чартърни полети се разчита на летовници с авто превоз, каквито са най-вече българите и румънците сега.

" Не се виждат доста туристи по алеите. Плажът е относително напълнен, тъй като има и притежатели на жилища в западната зона, най-вече българи, които са си в парцелите. Хората, които познават " Слънчев бряг " и се разхождат по алеите, споделят: " Никога не сме виждали комплексът толкоз празен ". Това е самата истина ", сподели още Иванова.

Няма рекламации и недоволства от артикули и обслужването. Хигиената в обектите сега е на доста по-високо, добави още тя.

" Гости, които са обичайно почитатели на ол инклузив-пакетите, избират да си употребяват ол инклузива подобен, какъвто го познават. Други обаче пък държат на по-стриктните ограничения. Съответно такива са въведени сега. Влизането в заведенията за хранене е наложително с маски. Предоставят се ръкавици на всеки, който влиза в ресторанта да се обслужва от бюфетите. Там, където това не се прави, са сложени загради ", изясни Иванова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР