Снимка БулфотоПопулярен наш политолог обясни каква съществена роля ще има

...
Снимка БулфотоПопулярен наш политолог обясни каква съществена роля ще има
Коментари Харесай

Политолог: Само от Слави Трифонов зависи дали ще има и какъв ще бъде следващия кабинет

Снимка Булфото

Популярен наш политолог изясни каква основна роля ще има Слави Трифонов за сформиране на държавно управление. Като първа политическа мощ, ГЕРБ ще получат изследователски мандат от президента Румен Радев за сформиране на държавно управление. В Народното събрание обаче той няма да мине. И тъкмо тук, съгласно политолога от " Тренд " Димитър Ганев, представен от, плановете на Слави Трифонов преди и след изборите се разминават.

Според Ганев, едвам ли  Трифонов е очаквал да играе толкоз централна роля, каквато има сега.  Сега от него зависи дали да има и какъв да бъде идващия кабинет. Ганев позволява, че към Великден Слави Трифонов към този момент ще има връчен от президента мандат за сформиране на държавно управление.

Димитър Ганев дефинира като мит изказванията, че партия " ИТН " не е провеждала предизборна акция. Според него тя даже е била доста дейна - в личната им телевизия и още по-активна в обществените мрежи. " Ако се вгледаме деликатно ще забележим, че някои от постовете и видеата на Слави Трифонов във Facebook имат над 1 млн. гледания ", напомня политологът от " Тренд ".

Ганев е на мнение, че в случай че Слави Трифонов беше влезнал с предизборна акция по обичайните медии, където бяха всички негови съперници, и трябваше да изпраща специалисти и политически лица за присъединяване в тях, при конфликта им с другите щяхме да забележим, че това са хора, като всички останали, а самата партия няма да промени нищо значително.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР