снимка: БулфотоПод 4-процентовата бариера за влизане в парламента е партия

...
снимка: БулфотоПод 4-процентовата бариера за влизане в парламента е партия
Коментари Харесай

Market LINKS: По-висока избирателна активност заради това, че вотът ще е 2 в 1

снимка: Булфото

Под 4-процентовата преграда за влизане в Народното събрание е партия „ Възраждане “.

По-висока изборна интензивност поради това, че вотът ще е " 2 в 1 ", демонстрират резултати от социологическо изследване, финансирано и осъществено взаимно от Би Ти Ви и „ Маркет ЛИНКС “. 

То е извършено измежду 1076 лица над 18 година в страната в интервала 14-20 септември, по методите на пряко-лично изявление и онлайн анкета. 

77% от интервюираните дават отговор, че ще гласоподават, а 14 на 100 - няма да отидат до изборните секции на 14 ноември. 9% от запитаните към момента се двоумят.

Първа мощ е ГЕРБ-СДС с над 22,5% поддръжка. Всяка една от четирите - Българска социалистическа партия, " ИТН ", " Демократична България " и " Продължаваме Промяната ", може да заеме второто място поради дребните разлики сред тях, считат социолозите.

За Българска социалистическа партия биха дали своят вот 14,5% поддръжка, следвана от " Има такъм Народ " с 13,5 и " Демократична България " с 11,9 на 100. Формацията на Кирил Петков и Асен Василев събира към 11% поддръжка. 9,8% от интервюираните биха подкрепили Движение за права и свободи. „ Изправи се БГ! Ние идваме “ е към 4%.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР