Снимка БулфотоПочина Теодосий Симеонов – депутат от СДС от Плевен

...
Снимка БулфотоПочина Теодосий Симеонов – депутат от СДС от Плевен
Коментари Харесай

Почина бившият правосъден министър Теодосий Симеонов

Снимка Булфото

Почина Теодосий Симеонов – народен представител от Съюз на демократичните сили от Плевен в 38-то Народно заседание, министър на правораздаването в държавното управление на ОДС. Тъжната вест бе оповестена от Съюз на демократичните сили, съобщи Блиц.


Теодосий Симеонов

„ Той беше същински демократ, който отдаде силата и силите си за смяната на България. Поклон пред светлата му памет ”, се споделя в съболезнователния адрес от Съюз на демократичните сили, подписан от ръководителя Румен Христов.   

Поклонението ще е на 2 май, от 12.00 часа в черква „ Света Троица ” в Плевен.

Теодосий Симеонов е роден на 12 август 1946 година През 1969 година приключва право в Софийския университет. В интервала 1984-1990 е юрист в Никопол, а сред 1990 и 1995 в Плевен, където е ръководител на локалната гилдия. От 1999 до 2001 е министър на правораздаването. През 2001 става член на Демократическата партия и продължава да работи като юрист.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР