Снимка: БулфотоПо четири версии работи засега столичната полиция по случая

...
Снимка: БулфотоПо четири версии работи засега столичната полиция по случая
Коментари Харесай

Разследващи с първи версии за невижданото жестоко убийство край Негован

Снимка: Булфото

По четири версии работи към този момент столичната полиция по случая с убийството в региона на Негован.  В края на предходната седмица край водоема на селото бяха открити два натрупа. До този миг те остават неустановени.
``
реклама
Основната версия е, че убийството е осъществено от непосредствен на двамата човек, а претекстът е персонален. От правосъдна медицина изясняват, че случаи с разчленени тела не са доста и всеки един издава по някакъв метод претекста на причинителя, осведоми bTV.

Такъв да вземем за пример, е казусът с похитените двама български водачи Ивайло Кепов и Георги Лазов през лятото на 2004 година в Ирак.

„ Лазов и Кепов – те първо бяха обезглавени от терористи. Там подтикът беше един. В други случаи се касае за битови закононарушения със своите причини и надлежно, дали причинителят на закононарушението има време да прикрие закононарушението си ”, уточни доцент Александър Апостолов, шеф на Клиниката по правосъдна медицина в Александровска болница.

Това се потвърждава от ДНК експертизите. Само те откриват какъв брой от следите са скрити или унищожени.

„ Самият факт, че труповете са били в бидони приказва за първични дейности за опит за прикриване на следите ”, посочи Апостолов.

От полицията допълниха, че бидоните са били разрязани, т.е. готови за прикритие. Освен това, откритите елементи от нож също потвърждават планирането на убийството.

Установено е, че е стреляно от близко, а от изходите на раните излиза наяве, че жертвите са били в стая и в сходни пози.

 
ДНК експертизата ще бъде подготвена до няколко дни, допълниха от Министерство на вътрешните работи. Тайна остава и от кое място са докарани двете тела до водоема в Негован.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР