Снимка: булфотоПетима опаднаха от състава на националния футболен треньор Ясен

...
Снимка: булфотоПетима опаднаха от състава на националния футболен треньор Ясен
Коментари Харесай

Петима опаднаха от състава на националния футболен треньор Ясен Петров

Снимка: булфото

Петима опаднаха от състава на националния футболен треньор Ясен Петров. Новината разгласи самият той  преди идните контроли. 

„ Пет индивида отпаднаха. Другите пет дойдоха късно нощес след баража. 26 индивида е групата. Явно това число е запазена марка за нашия тим. Това са три участника на Европейското състезание. Отиваме с задачата да ги затрудним оптимално и в случай че може, да спечелим. От тези три дни, в които тренирахме, за мое удивление футболистите са в доста положително положение. Аз съм впечатлен от тяхното предпочитание за игра “, показа Петров.

  
„ Настроението е положително. Аз се надявам това по някакъв метод да се отрази на играта ни. Има малко време и влизаме в тежка серия, с доста тежки мачове. В тези мачове футболистите могат единствено да надграждат. “

„ При всички положения ще създадем ротации. Може би всички ще вземат присъединяване, уповавам се “, добави той.

„ Това са контролни срещи и желаеме да забележим положението на всеки. Искаме да забележим опциите на всеки един. “

„ Надявам се шансът, който футболистите ще получат да го вземат. Това е сцена, на която всеки един може да покаже себе си. Дано някой подпише с клуб от доста положително състезание “, сподели още Ясен Петров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР