снимка БулфотоПазарджишкият окръжен съд даде по 20 години затвор на

...
снимка БулфотоПазарджишкият окръжен съд даде по 20 години затвор на
Коментари Харесай

По 20 г. затвор получиха трима за въоръжен грабеж в Пазарджик

снимка Булфото

Пазарджишкият областен съд даде по 20 години затвор на трима причинители на въоръжен обир в офиса на строителния бизнесмен Спас Спасов в Пазарджик, съобщи.

Триото - Васил Атанасов от Пловдив, Джамал Аликов от Пещера и аржентинецът с испанско поданство Фернандо Кастро откраднали 66 хиляди лв., мобилните телефони и близо кг злато от офиса. Грабежът бе осъществен на 21 декември 2015 година.

По време на нападението в офиса е било и фамилията на Спасов, напомня БНР.

Преди да влязат в офиса, тримата нападатели и обезвредили пазача. Те са били маскирани и въоръжени с револвери и автомат " Калашников ". В момента на нападението в офиса е била и 15-годишната му щерка.

При опит за опозиция братът на бизнесмена, който също се оказал там, бил прострелян в крайници, а останалите били завързани с тиксо и свински опашки.

Според обвиняването е имало действителна заплаха за живота на всеки един от тях.

Нападателите бяха разкрити и арестувани в границите на 10 дни. Към 20-годишната присъда на Васил Атанасов се прибавят още 3 години и 4 месеца от предходна условна присъда.

Решението на пазарджишкия областен съд предстои на обжалване.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР