Снимка БулфотоПътищата на ЦСКА 1948 и главния мениджър Красимир Балъков

...
Снимка БулфотоПътищата на ЦСКА 1948 и главния мениджър Красимир Балъков
Коментари Харесай

Балъков се раздели с ЦСКА 1948

Снимка Булфото

Пътищата на ЦСКА 1948 и основния управител Красимир Балъков се разделят след сполучлив интервал, траял една година.  В ролята си първо на старши треньор, а след това на основен управител, легендата на българския футбол извърши своята задача да поведе „ армейците “ към почтено показване в efbet Лига.

Впоследствие Балъков пое отговорността да бъде значима част от развиването на младите гении в състава и да спомогне с опита и познанията си за прехода им от юношеския футбол към професионалната им кариера.

" Времето в ЦСКА 1948 бе интервал на бързи и съществени достижения! Продължавам своя път напред, сигурно още веднъж покрай зеления терен! Благодаря на всички, с които работих в ЦСКА и им искам нови футболни триумфи! ", съобщи Красимир Балъков на разлъка с клуба.

Всички ние показваме своето почитание към професионалиста и личността Красимир Балъков и оставаме признателни за работата му в „ аления “ лагер.

Заедно наредихме ЦСКА измежду най-силните тимове в страната, а имаме вяра, че бъдещето и за двете страни предвещава още по-големи триумфи!

Благодарим ти, Бала!

Желаем ти всичко най-хубаво!, пишат на уеб страницата на ЦСКА 1948.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР