Снимка: БулфотоОт Продължаваме Промяната съобщиха, че е постигнато коалиционно споразумение

...
Снимка: БулфотоОт Продължаваме Промяната съобщиха, че е постигнато коалиционно споразумение
Коментари Харесай

Продължаваме промяната: Постигнато е коалиционно споразумение между ПП Волт и ПП Средна европейска класа

Снимка: Булфото

От " Продължаваме Промяната " оповестиха, че е реализирано съдружно съглашение с още една партия.

" Днес беше реализирано съдружно съглашение сред Политическа партия " Волт " и Политическа партия " Средна европейска класа ", с което двете партии образуваха коалиция " Продължаваме Промяната " за взаимно явяване на парламентарните избори на 14 ноември 2021 година. Представляващи обединението са Кирил Петков и Асен Василев ", допълват от " Продължаваме Промяната ".

Коалицията се сплотява към концепцията за продължение на смяната в ръководството на страната, следвайки правилата на нулева корупция и прекъсване на приключването на държавен запас по непрогледен метод.

Основните цели на обединението са основаването на икономическа среда, която да подкрепя свободното развиване на дребния и междинен бизнес, привличането на стратегически, високотехнологични вложения, заслужено и уравновесено систематизиране на средствата на страната и господство на закона.

Приоритет за обединяването ще бъдат вложенията в качествено обучение, развиване на по-добро и налично опазване на здравето, съвременна инфраструктура и обществена политика, осигуряваща почтени приходи на възрастните хора.

Петков и Василев ще се стремят към ръководството на страната, беседват с партии за коалиция мандатоносител

Разговори за присъединение към обединението се водят и с други партии, които биха припознали главните политически цели и цели на " Продължаваме Промяната " и са подготвени да съблюдават заложените в съглашението правила.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР