снимка БулфотоОще тази нощ започват валежи, които ще продължат и

...
снимка БулфотоОще тази нощ започват валежи, които ще продължат и
Коментари Харесай

Още тази нощ започват валежите, утре се очакват и гръмотевици

снимка Булфото

Още тази нощ стартират превалявания, които ще продължат и на следващия ден през целия ден. Основно ще бъдат в Североизточна България, до момента в който в югозападна част на страната ще настъпи краткотрайно изясняване. В множеството региони ще е безшумно, в източните - с до сдържан северозападен вятър, съобщи.

През деня нарастването на облачността от североизток ще обхване цялата страна и ще има съвсем повсеместни превалявания от дъжд. На места след обяд ще има и гръмотевична активност. Ще духа до сдържан северен вятър, в източните региони - краткотрайно мощен от северозапад.

Максималните температури ще са сред 22 и 27 градуса, в крайните югозападни региони, където ще има повече слънчеви часове, до към 30 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над Черноморието ще е най-вече облачно и дъждовно. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 20-23 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 18-20 градуса. Вълнението на морето ще се усили и ще е 2-3 бала.

Над планините ще е най-вече облачно с превалявания от дъжд. Ще духа до сдържан север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 18 градуса, на 2000 метра - към 11 градуса.

През почивните дни облачността ще е по-често забележителна, купеста и купесто-дъждовна, ще има и превалявания, в събота тук-там в Западна и Северна България - краткотрайно интензивни, след обяд съпроводени с гръмотевици. Вятърът ще е със северна съставния елемент, краткотрайно до сдържан и с него температурите едва ще се намалят.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР