снимка БулфотоНовото Народно събрание излъчва тотален хаос. Това заяви в

...
снимка БулфотоНовото Народно събрание излъчва тотален хаос. Това заяви в
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Това Народно събрание излъчва тотален хаос

снимка Булфото

Новото Народно заседание излъчва цялостен безпорядък. Това съобщи в ефира на БНР  Първан Симеонов, изпълнителен шеф на „ Галъп интернешънъл болкан “.

" В началото Великото национално заседание изглеждаше като днешния парламент. Много скоро обаче на хората ползата им прерасна в скука и чувството им за Народното събрание се трансформира в чувство за безпорядък. Точно това се случва сега. Този парламент излъчва цялостен безпорядък ", разяснява той.

" Сумарният резултат от всичко това е, че доста хора може да обърнат взор от него. Това не съм доста сигурен, че е добре за новите партии. Струва ми се, че, за положително или за зло, е по-добро за това, което назоваваме партии на статуквото. “ 

„ Единственото тъжно е, че доста бързо ползата на хората към Народното събрание минава в неспокойствие “, добави Симеонов. По думите му така смяната се дискредитира.

Историята по-често се повтаря като фарс, от време на време и като покруса, посочи Първан Симеонов, перифразирайки известната мисъл.

„ Жалко за Антоанета Стефанова. Не знам за какво се намесва в това, само че евентуално го прави по съвест. Заслужава почитание всеки, който влиза в политиката, с цел да трансформира нещо “, разяснява още Първан Симеонов.

Крайно време е да спрем да променяме изборните правила конюнктурно в 12 без 5, съобщи Първан Симеонов.

„ Никакви изборни правила, признати по този метод, няма да усилят легитимността на изборите. Това беше предизвестена покруса. Не може да променяш Изборния кодекс от през днешния ден за след два часа. Това са неуместни неща. “

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР