Снимка БулфотоНови четири случая на африканска чума по дивите свине

...
Снимка БулфотоНови четири случая на африканска чума по дивите свине
Коментари Харесай

Нови четири случая на африканска чума по дивите свине в Добричко

Снимка Булфото

Нови четири случая на африканска чума по дивите прасета в община Тервел са били доказани от референтната лаборатория в София, предава БНР. Това стана ясно през днешния ден по време на изключителното съвещание на Епизоотичната комисия в Добрич.

На него стана ясно още, че към лабораторията в столицата са изпратени осем проби от мъртви животни, открити в Ловното стопанство на града. Половината били негативни.

На територията на Област Добрич се извършват всички написани ограничения за неразпространение на болестта африканска чума по свинете, заяви по време на съвещанието шефът на Областната дирекция по сигурност на храните доктор Борислав Каменов. Зам.-областният шеф Живко Желязков прикани още веднъж кметовете на общини да дефинират място за загробване на заболели животни, защото до този миг единствено две от осемте общини са го създали.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР