Снимка: БулфотоНоминираният за премиер от Има такъв народ Пламен Николов

...
Снимка: БулфотоНоминираният за премиер от Има такъв народ Пламен Николов
Коментари Харесай

Пламен Николов: Имаме нужда от необходимите преговори, за да реализираме мандата и да го върнем изпълнен

Снимка: Булфото

Номинираният за министър председател от " ИТН " Пламен Николов разгласи пред публицисти в Народното събрание какво се случва към днешна дата с мандата.

" Имаме потребност от нужните договаряния, с цел да осъществяваме мандата и да го върнем както би трябвало - изпълнен ", сподели Николов.

Той изясни, че е наясно с конституционния период, който изтича в петък, само че по думите му преди този момент са нужни още диалози. На въпрос по кое време ще бъде върнат мандата при президента Радев, Николов посочи, че това ще стане, откакто реализиран безусловно всички договорености.

Запитан дали си дава сметка, че партиите няма да поддържат кабинет без съглашение, Николов отговори: " Предстои да забележим дали това е по този начин. "

Пламен Николов не сподели и по кое време ще разгласи имената на вицепремиерите в възможното си бъдещо държавно управление.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР