Снимка БулфотоНежното острие на ГЕРБ отново прикова вниманието върху себе

...
Снимка БулфотоНежното острие на ГЕРБ отново прикова вниманието върху себе
Коментари Харесай

Десислава Атанасова, ГЕРБ: Готови сме да предложим кабинет. Готови сме да бъдем и опозиция. Готови сме и за нови избори

Снимка Булфото

Нежното острие на ГЕРБ още веднъж прикова вниманието върху себе си с гръмко изказване в почивния ден.  ГЕРБ постоянно взема поучения от грешките си. Партията би трябвало да има самочувствие. Готови сме да предложим кабинет. Готови сме да бъдем и съпротива. Готови сме и за нови избори. Това сподели Десислава Атанасова, народен представител от ГЕРБ в новия парламент. 

Според нея, с цел да има устойчиво ръководство, ГЕРБ ще поддържа кабинет. 

По думите ѝ има огромни червени линии, които не бихме прекрачили. От „ ИТН “ се чака да отговори на доста въпроси. Цялото общество чака класификация на значимите точки от дневния ред на България “, сподели по БНР Атанасова. 

ГЕРБ има състав на Министерския съвет, номинации за управителни длъжности - ръководител на парламент, заместник-председатели. В ГЕРБ се откроиха хора, които отдавна са в политиката и в държавната администрация, те имат ясна визия за обстановката, за опциите в парламентарната република. През идната седмица парламентарната ни група ще има първото си съвещание... Лидер на нашата партия е Бойко Борисов, само че към този момент не стои въпросът дали той ще е номинация за министър-председател “, съобщи още тя, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР