снимка БулфотоНай-доброто за политическата ситуация у нас в момента са

...
снимка БулфотоНай-доброто за политическата ситуация у нас в момента са
Коментари Харесай

Ревизоро: Най-доброто в момента са предсрочни избори

снимка Булфото

Най-доброто за политическата обстановка у нас сега са предварителни избори. Това счита Емил Димитров. 

" Обединени патриоти " взеха решение едните да отстрелят другите в навечерието на изборите и най-после провалиха себе си – стреляха в мъглата и умряха от рикошет, разяснява той в ефира на БНТ.

Той е удовлетворен от мандата си като екоминистър и в този момент има още един месец да се погрижи за язовирите. Загубихме 200-250 000 гласа на изборите, регистрира Ревизоро.

По думите му, в случай че се одобри, че в случай че има предварителни избори, то това би било прелестният вид, тъй като цялата отговорност сега я носи министър председателят – то не било вудомагии, заклинания, попове и други. Властта върви с отговорността, само че в случай че не се откри вярното решение отговорността, която ще се носи ще е за това, което е съставил президентът. Всичко се написа на неговия тил, посочи Ревизоро.

Според него съдружно държавно управление би трябвало да има ясна стратегия, само че не вижда по какъв начин от 6 стратегии може да се направи една. Не знам по какъв начин ще създадат една единна стратегия, а още занапред поставят непреодолими стратегии, посочи Димитров. По време на избори да не се споделя освен това, тъй като не можете да се върнете обратно и да го върнете, прикани той.

Ревизоро се съгласи с изказванията на премиера, че и без петел ще съмне, само че въпросът кой щял да бъде петелът.

Екоминистърът си е извършил обещанията в държавното управление, само че доста го е гняв, че другите не си държат на думите, само че изкарахме мандата и язовирите са цялостни. Той оставя в наследството си като министър цялостни язовири. В момента Ревизоро вижда див популизъм, който ще навреди доста на страната. Има неща, които в случай че не се случва в този момент, мечтаните еврофондове няма да дойдат може и да не дойдат в този размер, а тази, която пристигна, ние да си я платим, предизвести той и добави, че има наказателни процедури против България.

Според него Мая Манолова изрекла такива неща, че още от предходни дни си отпътували 1 милиарда лева

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР